Lusitano till salu

Medlemmars Lusitanohästar som är till salu

Har du en Lusitano eller lusitanokorsning (och är medlem), som du vill sälja? Annosera den här.
E-maila då uppgifter om hästen och några bilder på hästen (helst 450 pixlar bred, max 1 mb/bild) till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.


Fascinio

TILL SALU

Lusitano vallack född 2010

Regnr: 235/2010 Chipnr: 941000011919251

e. Estoiro
u. Antonia

Ägare: Lisa Jansson mail: Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. tel: 070-7302646

Fascinio kallas för Nisse valack född 2010 kommer bli ca 158 cm i manken. Nisse är en fullstammad Lusitano från Portugal. Han är efter Estorio, som är känd att ge avkommor som har lätt för att piaffera. Han har även en halv bror Vietkong som tävlar på grand prix nivå i dressyr.
Nisse är en glad och nyfiken häst som har en väldigt stor personlighet. Han är modig och har lätt att lära sig nya saker. Han har i dagsläget tävlat en pay and jump 70 och 80 cm. Hoppat bana hemma på 90 cm med god kapacitet och spänst i sprången. Han har hopptränat för en duktig tränare en gång i veckan. Han tycker hoppning är roligt men kräver en säker ryttare som han kan lita på. Med en säker och stadig ryttare hoppar han allt. I dressyren går han lätt i form och är känslig i munnen. Han har påbörjat att flytta sidled för skänken. Han kan även byta galopp i språnget ur en sväng. Han har mycket att utveckla i dressyren men har stor kapacitet. Rätt mycket utrustning följer med och en utprovad hoppsadel. Han går just nu barfota bak och det har gått bra hittills.

Detta är en häst som har hjärtat på rätta stället och han blir det du gör han till. Säljs på grund av tidsbrist. priset kan diskuteras med rätt köpare.

Film https://www.youtube.com/watch?v=lcEY17fISYE&list=UU_9hjtRW_0_KZQLQHsDcpMA.


 

Händelser...

september 2014

20/9 - 21/9
SLS årliga feira (Rotbrunna).

oktober 2014

22/10 - 23/10
Träning för Julio Borba på Fors Gård

Sweden International Horse Show 2014

Guide för visning av lusitano

Generell hjälpreda framtagen av Svenska Lusitanosällskapet

Ladda ner här