top of page
Sök

Inbjudan till Lusitanodressyr OnlineEn träningstävling där du själv väljer vilken klass du vill rida. Det går bra med program på kort eller lång bana. Även WE dressyrmoment kan ridas. Ritterna bedöms av Ulrika Pernler som är dressyrdomare MsvB och WE domare Svår Klass.

Träningstävlingen pågår 1–28 februari. Senast 28 februari, kl. 18.00, vill vi att du laddar upp/skickar din film.


Startavgiften på 150 kronor bjuder vi alla medlemmar på som vill delta!


Du laddar upp din film på egen You Tubekanal och sänder länken till ulrika.pernler@gmail.com


Har du ingen YouTube så kan du mejla filmen som fil till ulrika.pernler@gmail.com via gratisprogrammet WE transfer som finns online på adressen https://wetransfer.com/


Bedömning och återkoppling sker inom en vecka efter att din filmlänk skickats. Deltagarrosett och eventuellt hederspris sänds ut efter slutdatum och då alla ritter är bedömda. Det tillkommer en avgift på 75 kr för den som önskar en rosett.


Regler:

• Filma i ett svep, utan avbrott: Inled filmen med att ryttaren uppger sitt namn, klass samt datum, avsluta med att ekipaget rider ut på lång tygel. Kameran får inte stängas av innan dess. • Ett ekipage per film • Vi följer Tävlingsreglemente II Dressyr samt Tävlingsreglemente X Working Equitation i i största möjliga mån, med undantag för ryttarens klädsel. (Hel och ren räcker) Vi önskar få in en intresseanmälan från dig innan den 1 februari. Intresseanmälan är inte bindande.

Mejla nedanstående till ulrika.pernler@gmail.com

De uppgifter vi behöver är:

Namn * E-post * Hästens namn * Vilken klass du avser rida. *

Comments


bottom of page