top of page
Sök

Nominera Årets hästföretagare 2023!Hästföretagarcentrum utser nu Årets Hästföretagare 2023! Priset delades ut för första gången 2018 på initiativ av LRF Häst och Hästnäringens Nationella Stiftelse (HNS). Syftet är att visa goda exempel på framgångsrika hästföretagare som också är bra förebilder och som kan inspirera andra.


Du nominerar ett hästföretag genom att via nedanstående länk beskriva verksamheten och besvara ett antal frågor. Formuläret inleds med en beskrivning av de kriterier vi satt upp för priset. Alla är välkomna med nomineringar och du är också välkommen att nominera ditt eget företag. Vi behöver din nominering senast den 4 december.


Här kan du nominera: Nominera till Årets Hästföretagare 2023Syftet med priset är att visa goda exempel på framgångsrika hästföretagare som också är bra förebilder och som kan inspirera andra. Survey (surveymonkey.com)


Vinnare av Årets hästföretagare får

• Rådgivning Ludvig & Co, 15 timmar

• Grupputveckling (aktivitet, utbildning el liknande i samband med konferens) HNS, värde 10 000 kr

• Konferens och kunskapspass på en av Hästnäringens Riksanläggningar Flyinge, Strömsholm och Wången med övernattning och konferenspaket fö r upp till fem personer, värde 15 000 kr

• Startpaket certifiering Kvalitetsmärkt Hästverksamhet Första årets årsavgift samt stöd för att komma igång, värde upp till 4 500kr


Har du några frågor eller funderingar är du varmt välkommen att kontakta:

Sara Lennartsson, LRF Häst: sara.lennartsson@lrf.se

Elin LeeApple, Hästnäringens Nationella Stiftelse: elin.leeapple@hastnaringen.se


bottom of page