top of page
Sök

Välkommen på årsmöte!


Efter de sista två lyckade digitala årsmötena fortsätter vi på inslagen linje och bjuder även i år in till ett digitalt årsmöte. Innan det officiella årsmötets öppnande kommer vi i år få följa med på en resa i Feirans tecken. Svenska Lusitanosällskapets Feira firar nämligen i år 20 år och det vill vi självklart uppmärksamma. Ni kommer få stifta bekantskap mer flera olika lusitanoägare och hästar, höra historier och lära er massa om denna stora fest.


Vi vill också uppmuntra er att gå samman i grupper och lyssna på årsmötet. Samlas ni en grupp om minst 4 personer bjuder föreningen på 100 kr per medlem att inhandla förtäring och dryck för. Så samla ihop dina vänner för en eftermiddag i lusitanons tecken. Inspireras av Feiran och kanske planera att besöka årets stora jubileumsfeira, 16-17 september i Rotbrunna, Enköping, tillsammans!


När: 22 april 2023,

15.30 mingel och test av teknik,

16:00 En Feiraresa, -bensträckare,

17:00 - ca 18.00 Årsmöte


Var: Digitalt via mötesplattformen Teams. Testa gärna tidigare så det funkar via webbläsare på din dator, alternativt ladda ner applikationen. Funkar även på mobil.


Hur: Anmäl dig senast 20/4 till jennyann.karlsson@boras.se Länk kommer att skickas ut dagen före mötet till mailadressen anmälan kommer ifrån. Sitter ni i grupp anmäl alla personer i samma mail och från den adress som ska bjudas in till det digitala mötet.


Är du ännu inte medlem men vill bli det och delta på detta event så hör av dig till medlem@lusitanosallskapet.se

så löser vi det direkt.


Varmt välkomna!


Foto: Jenna Vainionpää


Comments


bottom of page